• Giraffeweg 6
    1338 EG Almere
  • 036 - 5383020
    036 - 5377551
  • Contact

Mensen zijn zich steeds meer bewust van de waarde van een gezond en hygiënisch binnenklimaat. Of het nu om werken of wonen gaat. De luchtvochtigheid is daar een belangrijk onderdeel van. Verder speelt luchtvochtigheid een rol bij de verwerking en opslag van bepaalde materialen, denk bijvoorbeeld aan papier, groente en fruit. De juiste vochtigheid onder wisselende omstandigheden stelt hoge eisen aan de systemen.

Bovendien wilt u geen gedoe. U wilt stabiliteit, weinig onderhoud en een energiezuinige oplossing. Energie en onderhoud zijn immers belangrijke issues. Vanuit kostenoverwegingen en vanuit continuïteit. Verstoringen zijn lastig en kosten vaak ook geld.

HygroTemp levert een brede range van producten die ervoor zorgen dat altijd de juiste vochtigheid wordt bereikt. Of het nu om klimaat gaat of industriële toepassingen. HygroTemp heeft de juiste oplossing.

Onze mensen zijn gedreven en ervaren professionals. Ze beschikken over de juiste combinatie van kennis en kunde om de beste oplossingen te realiseren. Onze producten zijn middel, het gaat ons om het doel. We zijn creatief, denken mee en zijn helder in onze communicatie. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Trea Bouwsema

Trea Bouwsema

Administratief medewerkster

Vanaf de start van HygroTemp is Trea werkzaam als administratief medewerkster. Met haar jarenlange secretariële ervaring ondersteunt ze binnen HygroTemp het verkoopteam en verricht ze daarnaast administratieve werkzaamheden. Tevens bereidt Trea deelname aan beurzen voor en ondersteunt ze haar collega’s bij het geven van trainingen die in onze trainingsruimte worden verzorgd.

Kevin Amatsaleh

Kevin Amatsaleh

Binnendienst

Kevin is in 2018 bij HygroTemp begonnen als algemeen medewerker binnendienst. Inmiddels is Kevin bij de verkoop binnendienst het eerste aanspreekpunt voor commerciële en technische vraagstukken rondom elektrische stoombevochtiging. Daarnaast bewaakt Kevin de kwaliteit van alle in- en uitgaande goederen, verzorgt hij de onderhoudsplanning en stuurt hij de servicedienst van HygroTemp aan.

Rob Alberts

Rob Alberts

Technisch Commercieel coördinator

Rob is vele jaren geleden bij Hamstra Techniek in dienst gekomen als productspecialist van Armstrong met als specialisatie de luchtbevochtiging. Samen met Rolf Bosscher heeft hij in 2007 aan de wieg gestaan van het huidige HygroTemp en heeft daar zijn werkzaamheden voortgezet en zich verder ontwikkeld als iemand met diepgaande kennis van luchtbevochtiging in al zijn facetten. Naast de dagelijkse leiding van de verkoop binnendienst is Rob actief als technische vraagbaak en is hij met regelmaat op projecten te vinden voor coördinatie en advies.

Johan Boonstra

Johan Boonstra

Accountmanager
(06-28409995)

Johan werkt sinds begin 2017 bij HygroTemp als technisch commercieel adviseur / accountmanager. Mede doordat Johan meer dan 17 jaren bij een leverancier van luchtbehandelingskasten heeft gewerkt, heeft hij zich ontwikkeld tot iemand met diepgaande kennis van luchtbehandelings-techniek en daarnaast ook luchtbevochtigingstechniek in de breedste zin. Mocht u vragen hebben over luchtbevochtiging of over het integreren hiervan in een luchtbehandelingsproces, dan kunt u Johan contacten voor een vrijblijvend bezoek om u te adviseren en u bij te staan met raad en daad.

Rolf Bosscher

Tjeerd  Schippers

Service Engineer

Tjeerd werkt binnen ons team sinds 2019 als service engineer. Met zijn achtergrond in de scheepvaart heeft hij ondertussen bewezen zeer zelfstandig en oplossingsgericht te werken. Samen met onze vaste ZZP-ers in de service- en onderhoudsdienst zorgt Tjeerd voor kwaliteit en goede service. Dit alles om uw bevochtigings installatie optimaal te laten functioneren.

 

Rolf Bosscher

Rolf Bosscher

Directeur/eigenaar
(06-22517554)

Rolf is in juni 2007 gestart met HygroTemp. Na vele jaren project en verkoop ervaring is Rolf deze uitdaging aangegaan met een enthousiast team medewerkers. Vanaf het begin is heel Nederland het werkgebied van Rolf geweest; van Groningen, z’n geboortegrond tot het uiterste puntje in Zeeland. Ondertussen is er een hoop kennis en deskundigheid in huis waarbij service één van de belangrijkste aspecten is. Naast de dagelijkse bedrijfsvoering houdt Rolf zich bezig met de verkoop buitendienst. Het onderdeel waarin Rolf met z’n gedrevenheid streeft naar dé passende oplossing voor de klant.