• Giraffeweg 6
    1338 EG Almere
  • 036 - 5383020
    036 - 5377551
  • Contact
voeding
Verbetering van het rijpingsproces, minimaliseren van het gewichtsverlies, verhoging van de kwaliteit en levensduur van het eindproduct. Bijvoorbeeld bij bakkerijen voorkomt bevochtiging o.a. uitdrogen van het deeg, zorgt voor betere smaak en aroma, dunnere korstvorming en vermindert stofvorming. Een ander voorbeeld zijn de bewaarcellen, deze cellen worden gekoeld echter door het koelen wordt er vocht uit het product onttrokken. Bepaalde soorten fruit zijn zeer gevoelig voor vochtverlies. Wanneer de keuze valt op waterbevochtiging is een groot bijkomend voordeel dat onze Airtec hoge druk bevochtiger als enige in de markt voorzien is van het 22000 HACCP certificaat. Werken volgens het ISO 22000 HACCP zorgt ervoor, dat het voedsel geen schade veroorzaakt wanneer het wordt verteerd. Water is voedsel en zodoende dient het volgens ons aan dezelfde eisen te voldoen.
 
Voordelen luchtbevochtiging:
  • Verhoogt de kwaliteit
  • Neerslaan van stof
  • Voorkomt uitdrogen
  • Voorkomt gewichtsverlies